OM OSS


VI ÄR EXPERTER

PÅ KINESISK MEDICINProfessor Wanchun Guo


Jag är akupunktör med en mastersexamen, bakgrund och erfarenhet som  M.Sc. General Practitioner - Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) med mer än 35 års erfarenhet.  Jag har specialiserat mig i Akupunktur vid TCM Universitetet i Shanghai och har genom erfarenhet under åren nått titeln Chief Doctor inom akupunktur.  Jag är även efterträdaren till den nationelle akademiska expertisen inom traditionell kinesisk medicin. 


Prof. Guo föddes år 1963 och har sedan sin barndom alltid varit fascinerad av kinesisk kultur och traditionell kinesisk medicin. Mellan åren 1980-1985 studerade han vid TCM institutet på Hebei medicinska universitet.  Efter sin kandidatexamen stannade han kvar på universitetet för att utföra akupunktur, undervisa och forska inom kinesisk medicin och han är ännu idag anställd vid universitetet.  Prof. Guo erhöll sin masterexamen 1990 inom akupunktur vid TCM universitetet i Shanghai. Han har sedan 1989 skrivit ett 50-tal vetenskapliga artiklar och utfört tre vetenskapliga forskningar i Hebei provinsen.


Den berömda TCM-professorn Shimao Li har under åren 2000-2003 arbetat tillsammans med Prof. Guo, som på så sätt fått viktig kunskap och erfarenhet.  Detta arbete ledde till att Prof. Guo tilldelades titeln som ”nationellt erkänd akupunktör inom traditionell kinesisk medicin (TCM)” av det nationella ministeriet för personal, den medicinska avdelningen samt den kinesiska medicinska förvaltningsmyndigheten i Hebei provinsen.


År 2005 blev Prof. Guo inbjuden till det danska institutet för kinesisk medicin, för att utföra akupunktur och hålla föreläsningar, han startade sedan sin egen klinik i Danmark under 2008. 


För att utvidga sin verksamhet startade jag under 2013 en klinik i Malmö, där erbjuder jag behandling i traditionell kinesisk medicin. Jag har omfattande erfarenheter inom TCM, såsom akupunktur, kinesisk invärtesmedicin, kinesisk farmakologi och har möjlighet att hjälpa patienter med olika sorters besvär.

KVALIFIKATIONER


År i praktiken: 35+ år

Skola: Shanghai TCM University

Årets examen: 1989


           SPECIALTIES

 • Depression & Stress
 • Smärta
 • Mage-och tarmsjukdomar
 • Problem med cirkulation

Mo Dong


Mo Dong Har arbetat som föreläsare i kinesisk medicin på bland annat Bethune Higher Medical College, Shijiazhuang City, Hebei provinsen under 2010 till 2022. På Hebei College of Traditional Chinese Medicine har Mo Dong jobbat som akupunktör och Tui-Na läkare på deras öppenvårdsavdelning. Pga sitt jobb talar Mo Dong flytande Kinesiska, Engelska och Tyska för kommunikation.


Mo Dong är specialiserad på följande behandlings områden gällande traditionell kinesisk medicinakupunktur och massageterapi: Cervical Spondylos, Ländryggssmärta, Bensmärta, huvudvärk, migrän, depression, klimakteriebesvär.

KVALIFIKATIONER


År i praktiken: 35+ år

Skola: Shanghai TCM University

Årets examen: 1989


           SPECIALTIES

 • Depression & Stress
 • Smärta
 • Mage-och tarmsjukdomar
 • Problem med cirkulation

KVALIFIKATIONER


År i praktiken: 15+ är

Skola: Hebei Provinsen TCM University

Årets examen:  2003


        SPECIALTIES


 • Infertilitet
 • Sömnlöshet
 • Viktminsknin
 • Allergi

Ying Zhou


Jag har sedan 2004 ett praktiserande certifikat för medicinsk verksamhet i Kina. Mellan åren 1999-2003 studerade jag kinesisk och västerländsk medicin vid Hebei medicinska universitet (vilken är en av Kinas internationellt erkända och äldsta medicinska skolor och etableras 1894). 


Direkt efter min utbildning, mellan åren 2003 och 2005, arbetade jag på en akupunktur- och moxibustion avdelning vid Hebei medicinska universitetet. 


2005 reste jag till Danmark för att arbeta och stannade där till 2013, då jag flyttade till Sverige.  Under 2011 fortsatte jag min utbildning och specialiserade mig inom de senaste metoderna av behandling av allergier med akupunktur och kinesisk naturmedicin."


Jag har specialiserat sig på att behandla svårbehandlad huvudvärk, migrän, depression, klimakteriebesvär, oregelbunden menstruation och infertilitet.